Ruilwinkel MOOI

logo ruilwinkel MOOI

LET OP: MOOI IS NAAR JAARLIJKSE TRADITIE GESLOTEN VAN 15 JULI TEM 15 AUGUSTUS. Afspraken kunnen per sms of Whatsapp gemaakt worden. Fijne zomer!

 

 

Om de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad na te komen, zal winkelen bij MOOI vanaf maandag 18 mei 2020 er anders uitzien. We proberen het volgens volgende afspraken en sturen onderweg bij indien nodig.

Je maakt een afspraak via sms of Whatsapp op 0499218635. Berichten via mail, op de facebookpagina of Messenger worden niet beantwoord. Je mag een voorkeur doorgeven en als het kan wordt hier graag rekening mee gehouden. We zijn open op maandag van 9u tot 12u en op donderdag van 13u tot 16u. Op maandag 18 mei zijn we open van 9u tot 16u. Als je geen afspraak hebt, mag je niet binnen bij MOOI. De bevestigings-sms telt als bewijs.

Je komt alleen.

Je komt binnen langs de gewone weg (inkom Lokaal Dienstencentrum, Verlorenkost 22).

Je neemt de trap of lift. Er mag maximum 1 persoon in de lift.

Je volgt de pijlen en zet 1 shopper af bij een vrijwilliger in de ontmoetingsplaats (voor je de winkel binnengaat). Deze checkt ook je afspraak. Je zak met spullen wordt 3 dagen in quarantaine gezet en dan pas geteld. Je brengt dus een extra zak mee om je nieuwe spullen in te doen. Je hebt geen extra punten, maar je kan 1x met uitstel afrekenen.

Er worden in de winkel maximum 3 klanten toegelaten. We vragen dus met aandrang om alleen te komen. Er is 1 persoon per kamer toegelaten in de kleine kamers en 2 personen in de grote. Je let erop afstand te houden.

Je mag een half uur bij MOOI spulletjes en kleding uitzoeken en dan is het aan de volgende klanten.

Je ontsmet je handen bij binnenkomst van de winkel, doet handschoenen aan en krijgt dan een ontsmette kar of trolley. We vragen een mondmasker/bandana/sjaal op te zetten of aan te doen. Ontsmettingsmiddel en handschoenen worden door MOOI voorzien. Voor een mondmasker dien je zelf te zorgen.

Zwangerschapskleding kan niet gepast worden.

Toiletten zullen niet beschikbaar zijn.

Samen kunnen we dit!

 

 

 

Kom naar MOOI, de ruilwinkel met een plus. Een hippe winkel waar iedereen zich thuis voelt!

In de ruilwinkel kunnen allerlei spulletjes voor kinderen tussen 0 en 6 jaar geruild worden. Dit gaat van meubeltjes en kleding tot bedlinnen en speelgoed. Ruilen gebeurt via een stempelkaart. Stempels kunnen verkregen worden door spulletjes binnen te brengen of naar peuterspeelpunten FIJN te komen.

Er is een koffiehoekje waar je een babbeltje kan doen of rustig kan zitten, terwijl de te ruilen spullen worden bekeken. 

Waar en wanneer?

MOOI vind je in het Huis van het Kind, Verlorenkost 22/3 te Westerlo.
MOOI is open op maandag van 9 tot 12 uur, op donderdag van 13 tot 16 uur en elke eerste zaterdag van 10-12 uur.

MOOI is tijdens de krokusvakantie en het Allerheiligenverlof steeds gesloten. Tijdens de paas- zomer- en kerstvakantie is de winkel steeds een halve vakantie gesloten. De juiste openingsdagen vind je op Facebook op de pagina MOOI.

Vrijwilligers gezocht!

Onze ruilwinkel is steeds op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse of kom je graag eens een kijkje nemen? WELKOM!! 

tekening ruilwinkel
logo ruilwinkel MOOI

1. Kledij dat binnengebracht wordt, is gewassen, netjes, niet beschadigd, gesorteerd, opgeplooid, vrij van vlekken en modern. Voldoet uw kleding hier niet aan, dat wordt het met liefde terug meegegeven.

2. Al het speelgoed is netjes, in orde, proper en volledig.

WAT NEMEN WE AAN?

WAT NEMEN WE NIET MEER AAN?

Puzzels tem 80 stuks in de originele doos

Knuffels

Boeken die niet beschadigd zijn tem 6 jaar

Stoffen speelgoed

Speelgoed enkel van merken en in prima staat

Neppe barbiepoppen

Spelletjes in de originele doos mét handleiding en compleet

Prullaria

Houten speelgoed

Bijtringen en rammelaars

Computerspelen mét handleiding

 

Speelgoed met batterijen worden enkel getest indien er batterijen inzitten. U krijgt ze erna terug.

 

 

3. Er kan maximum 1 grote boodschappentas of shopper per keer binnengebracht worden.

4. De winkel wordt ordelijk gehouden, het is verboden te eten tijdens het shoppen.

5. De speelgoedkamers zijn geen speelruimte. Gelieve je kinderen hier niet alleen te laten. Kinderen blijven steeds bij hun begeleider.

6. Dozen die achter gelaten blijven én de bijhorende punten worden 3 maanden bijgehouden. Daarna gaat alles weg.

7. Indien er spullen niet aangenomen worden, is dat omdat het niet past binnen ruilwinkel MOOI (zie puntje 1 en 2) of omdat we er teveel van hebben en er een tijdelijke stop is.

8. Het is verboden stempelkaarten door te verkopen.

9. De vrijwilligers hebben steeds gelijk!